"Every great design begins with an even better story."

Hoe gaan we te werk?

6 peilers

  1. Kennismaking: Wij maken graag tijd voor een eerste kennismaking. Wij vinden het belangrijk dat de klant zich goed voelt en er open gecommuniceerd kan worden.
  2. Analyse (voorontwerp): Na de kennismaking wordt het project grondig geanalyseerd. Hierbij staan de wensen en de verwachtingen van de klant centraal. Wij bouwen voor de klant en niet (enkel) voor de boekjes. De aspecten die voortkomen uit de analyse, zullen doorslaggevend zijn tijdens het ontwerp. (zélfs voor sloddervossen is er een gepast ontwerp!) Een planstudie kan aangevuld worden met een plaatsbezoek. Ter ondersteuning van het voorontwerp wordt een harmonieus stalenpakket voorgelegd.
  3. Studie: Op basis van het voorontwerp maken de ingenieur en EPB-verslaggever een studie omtrent de stabiliteit van de woning en bepalen zij aan welke normen ze moet voldoen voor isolatie, ventilatie,…
  4. Ontwerp: Op basis van de analyse en de studie wordt het concrete voorstel als definitief uitvoeringsontwerp uitgewerkt. Hierin zitten alle technieken geïntegreerd.
  5. Offertes: Elk essentieel onderdeel wordt gedetailleerd uitgeschreven, begroot en gedocumenteerd in een meetstaat en lastenboek.
  6. Realisatie: Na de goedkeuring van het ontwerp en na het opmaken van de planning wordt de concrete uitwerking opgestart. Wekelijks wordt er een werfbezoek gepland en bijhorend werfverslag uitgewerkt.