"Styles come and go. Good design is a language, not a style."

Een interieur en de aankleding ervan bestaat uit meer dan de  juiste kleuren alleen. Bij B&D geloven wij sterk dat het functionele primeert en dat de decoratie hiervan een afgeleide is, waarbij het uiteindelijke doel het creëren van eenheid dient te zijn. Een woning moet logisch opgebouwd en in staat zijn om rust te brengen aan zijn bewoners.

Daarom trachten wij, waar mogelijk, te ontwerpen van ‘binnen naar buiten’ in samenwerking met GTi Architectuur. Deze doorgedreven afstemming zorgt voor een zo functioneel mogelijk woonontwerp. Als Interieurarchitect wens ik niet alleen betrokken te zijn bij het ontwerp van de ruwbouw, maar kom ik ook graag langs tijdens de uitvoering van de ruwbouwwerken om ervoor te zorgen dat maatwerk écht op maat is.

B&D staat voor een doordacht ontwerp, waarbij de verhoudingen en circulatie als vanzelfsprekend aanvoelen. Dit alles rekening houdend met de wensen van de bouwheer, lichtinval, akoestiek etc.

Bij renovaties en uitbreidingen wordt ook de bestaande ruimte herbekeken. Vanuit een fris perspectief, kunnen er vaak onbenutte mogelijkheden ontdekt worden in het huidige gebruik van de woning.